Khamis, 30 Oktober 2014

PROPS: SAYA GILA PROPSS

Hai para-para blogger sekalian...
lama sangat tak menulis..
jari jemari ni..makin malas..jari pun dah nek kaku nak menekan..(x dapat jadi keyboardwarriorsdah) tapi skang nie semnagat baru..
nak start menulis balik..dan blog nie akan dipenuhi dengan info2 yang berguna..INSYALLAH..

harini..nak menghapdate pasal PROPS..
banyak skg nie orang gunakan props untuk mengindahkan latar belakang gambar..
tak kira la..untuk majlis apa-apa pun..TUNANG,NIKAH.BESDAY.AKIKAH.

PROPS memang akan menyerikan sesebuah majlis tu..bak kata PROPS nie amat penting jugak la..
kat bawah nie ada beberapa contoh PROPS..diharapkan akan memberi idea yang amat berkesan untuk sesape yang tengah cari idea untuk PROPS nie..

boleh diy sendiri..jimat duit uolsss

hasil dari:GOOGLE..







nie antara beberapa ja..korang pun bleh printable sendiri di website nie..kensiekate.com

3 ulasan:

  1. email mai semua ni..hg email xsemua pun..

    BalasPadam
  2. Seronok jugak bermain dengan prop nie sebenarnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye..buleh cantikkan gambar yang kosongg

      Padam